Webdesign Almere is voor Weblogics goed te realiseren. Het betreft webdesign en webontwikkeling in de regio Almere en omgeving. Momenteel hebben we in deze regio een aantal klanten, namelijk:

  • HTC Advies; HTC Advies is al ruim 35 jaar hét adviesbureau binnen de horeca-, recreatie- en cateringbranche. Of het nu gaat om strategische keuzes, rendementsverbetering, managementadvies, in- of uitbesteding, haalbaarheidsvraagstukken, conceptontwikkeling of kwaliteitsborging.
  • ATIR; ATIR verzorgt advies op het gebied van schoonmaak: onderhoud, aanbestedingen, contract beheer, interim management, Kwaliteitsmeetsysteem, VSR-metingen, belevingsmetingen, interim management, opleidingen en software.
  • HTC Concepts; HTC Concepts is een zusterorganisatie van HTC Advies en bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt en realiseert succesvolle concepten voor eten en drinken in een gastvrije omgeving. Zowel voor horeca ondernemingen, als commerciële- en non-commerciële restaurants in bedrijven, instellingen en hotels.
  • Fieldpro; Fieldpro is een concept voor verenigingen en de inkoop van ballen. Geschikt voor online bestellingen en normale informatie voorzieningen.
  • Verhoeven & Partners; Verhoeven & Partners is een facilitair adviesburaeu en is onderdeel van de Question Mark Group.
  • Question Mark Group; Question Mark Group is een overkoepelende organisatie voor hospitality vraagstukken.

Uw bedrijf is gevestigd in Almere (en omstreken) en u heeft de behoefte aan een nieuw webdesign, dit kan omdat uw bedrijf recent is gestart en nog geen website heeft of het feit dat uw website is verouderd. Het maakt in principe niets uit, wij kunnen een volledig nieuw webdesign ontwikkelen of uw huidige webdesign doorontwikkelen (zodat het wel voldoet aan de moderne website-eisen). Wij kunnen uw partner zijn voor Webdesign Almere. 

Bij het webdesign komt ook webontwikkeling kijken. Dit kan in een CMS (Content Management Systeem) en in een custom made website. We adviseren om met een CMS systeem te werken, CMS staat voor content management systeem en hier zijn meerdere varianten op. Zo valt er te kiezen uit Joomla!, Wordpress en Magento. Dit is namelijk eenvoudig aan te passen voor de beheerder, en er zijn veel mogelijkheden met deze systemen. Tevens is het een bestaand systeem en hoeft Weblogics niet de gehele code in elkaar te zetten. U zal begrijpen, dit scheelt uren en dus veel kosten. We hebben de mogelijkheden om een website op maat te maken voor u, maar dit zal over het algemeen meer werk kosten. Iets waar wij graag aan voldoen als u dit wenst.

Weblogics werkt naast Amsterdam ook in Almere. Wij zijn gevestigd op de Edvard Munchweg 61 in Almere. Vlak bij de kruising A26/A6. Wij zouden u graag een keer uitnodigen voor een kop koffie, zodat er van beide kanten kennis gemaakt kan worden. U bent ten altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Weblogics: Edvard Munchweg 61 in Almere