Webdesign in Hoorn wordt regelmatig door Weblogics uitgevoerd, o.a. de volgende bedrijven gingen u voor:

  • Restaurant Lucas Rive; meesterkok Lucas Rive met zijn eigen (Michelin) ster-restaurant in Hoorn.
  • By Wijnand; het meest unieke en tevens langst bestaande cafe in hartje Hoorn.
  • Pedicure Hoorn Footstudio; Footstudio in Hoorn is een pedicure die hoog in de zoekresultaten staat door domeinimplementatie.

 

Van de Kersenboogerd tot aan de Rode Steen, ieder bedrijf of individu kan bij ons terrecht. Wij realiseren webdesign in Hoorn voor websites en webshops. Naast deze twee specifieke diensten voeren wij ook extra diensten uit, denk hierbij aan Zoekmachine Optimalisatie (SEO), grafische vormgeving, html websites en bedrijfsfilmpjes.

Wij kunnen met onze zoekmachine optimalisatie realiseren dat uw bedrijf hoog in de Google rankings komt te staan. Pedicure Hoorn heeft dit bij ons afgenomen en heeft maandelijks veel nieuwe bezoekers, wat nieuwe klanten opleverd. Deze zoekmachine optimalisatie kunnen wij eenvoudig uitvoeren door de systemen die we gebruiken. Wij gebruiken content management systemen, CMS, waarbij het mogelijk is om online alle aanpassingen te doen. Onze kennis kunnen wij vervolgens vrij eenvoudig toepassen op uw website.

De CMS die wij voor websites gebruiken zijn Joomla! en Wordpress. Een voorkeur hebben wij niet, al is het wat makkelijker om te bloggen met Wordpress, daar is het in de eerste instantie voor gemaakt. Webshops worden bij voorkeur gemaakt in Magento, een zeer uitgebreid maar tevens relatief eenvoudig aan te passen webshop systeem. 

De drie bovenstaande bedrijven worden ook regelmatig geholpen op het gebied van social media, het restaurant en cafe hebben natuurlijk regelmatig updates over evenementen en verschillende soorten feestdagen in het jaar. Wij ondersteunen deze bedrijven met onze online en grafische kennis.

Bent u een bedrijf of individu in Hoorn en zoekt u een webdesigner? Wij zijn uw ideale partner! We zouden u graag willen uitnodigen voor een kop koffie of kunnen natuurlijk ook bij u langskomen voor een kennismaking. Webdesign in Hoorn moet praktisch en verbluffend om naar te kijken zijn!

Weblogics: Visseringstraat 53 in Amsterdam