Weblogics realiseert webdesign (ontwerp) in de regio van Huizen. Momenteel hebben we in deze regio een aantal klanten, namelijk:

  • VG Trading; VG Trading is de partner voor geheel nieuwe kantoormeubelen, maar ook voor gebruikt kantoormeubilair.
  • Container-verkoop.nl; Container-verkoop.nl is de meubel outlet voor al uw landelijke meubels. Met een ruim assortiment aan voordelige buffetkasten, goedkope bankstellen, woonaccesoires, eettafels, goedkope eetkamerstoelen, kunnen wij met trots zeggen, voor ieder wat wils.
  • Stellingkast24.nl; levert een grote hoeveelheid soorten stellingkasten.
  • Bloombeautytreatments; een schoonheidssalon in de regio Huizen.

Weblogics heeft al vele opdrachten mogen uitvoeren voor webdesign Huizen. Deze opdrachten bevatten zowel websites als webshops. 
Inmiddels heeft Weblogics in al deze webdesign opdrachten een responsive ontwerp verwerkt. Met responsive bedoelen we een website die automatisch meeschaalt en zo is de website perfect zichtbaar op de destkop, tablet als smartphone. Responsive webdesign is onmisbaar in de toekomst.

Wij werken over het algemeen met drie verschillende systemen: Joomla!, Wordpress en Magento.
Joomla! en Wordpress zijn uitermate geschikt voor standaard websites, met tekst, afbeeldingen en andere informatie die bedrijven graag willen delen met hun bezoekers. Magento is een stuk uitgebreider en is voornamelijk geschikt als webshop. Wilt u een webshop starten die over alle mogelijkheden beschikt? Wij raden u absoluut Magento aan.

Met deze drie systemen is het voor de klant zelf mogelijk om de website te beheren, op een relatief eenvoudige manier. Het is alsof u een Microsoft Office - Word document aan het bewerken bent. Het systeem zet vervolgens deze layout in code over in de website. Zelfs met weinig websitekennis kan u aan de slag. We noemen het een Contenet Management Systeem. Deze systemen zijn ideaal te gebruiken voor webdesign.

Het webdesign voor de huidige bedrijven in Huizen zijn volledig op maat gemaakt.

Weblogics: Visseringstraat 53 in Amsterdam