Weblogics realiseert Webdesign (ontwerp) in de regio van Amsterdam. Momenteel hebben we in deze regio een aantal klanten, namelijk:

  • Data Trippers; Een onderneming dat zich richt op het maken van databases voor instellingen die zelf hun database op eenvoudige wijze willen beheren.
  • Vlijmscherp; Een bedrijf dat film maakt en alles wat erbij komt kijken, voornamelijk in de buurt van Amsterdam.
  • ConspiracySinc; Een overkoepelend marketing bedrijf waar Weblogics regelmatig hulp aan verleend. 

Webdesign is het ontwerpen van websites en Weblogics kan dit op meerdere manieren realiseren. Wij maken gebruik van een aantal CMS Systemen, in het geval van Webdesign in de regio Amsterdam (zonder shop) maken we gebruik van Joomla! en WordPress.

  • Joomla! is een Content Management Systeem (CMS), dat in het Nederlands: Inhoud Beheer Systeem betekend. Het is geschreven in PHP en maakt gebruik van een database op de hosting. Het gebruik van het systeem is zeer eenvoudig, u heeft namelijk geen kennis nodig van het maken van websites maar u kunt op een zeer gebruiksvriendelijke beheer-interface eenvoudig uw content beheren in de regio Amsterdam.
  • WordPress is een ander Content Management Systeem (CMS). WordPress begon als simpel CMS om te bloggen, maar inmiddels is WordPress veel meer dan een blog-platform. Het wordt zelfs door de grote bedrijven en merken gebruikt als basis voor nieuwe websites, ook voor in de regio Amsterdam.


Het eenvoudige van een Content Management Systeem is dat de basis van het systeem hetzelfde is. Weblogics zal dus niet specifiek voor u een hele code hoeven te schrijven, maar voegt simpel gezegd een thema toe wat uw website volledig uniek maakt (voor de klant). Dit scheelt behoorlijk in de kosten, omdat het schrijven van een code normaliter het meest tijdrovend is van een website. Naast het thema voegt Weblogics een aantal beveiligingsmaatregelingen toe zodat de beveiliging van uw website optimaal is.


Weblogics is gevestigd in Amsterdam Oost, tegen Duivendrecht aan. Het exacte adres is Entrada 501, Amsterdam-Duivendrecht.

Weblogics: Visseringstraat 53 in Amsterdam