Elke webshop begint met een ontwerp en elk ontwerp is uniek. Weblogics kan u twee soorten ontwerpen bieden, namelijk:

  • Normaal webdesign, waarbij een webshop in een formaat wordt ontworpen en de website niet afhankelijk is van de grootte van het scherm.
  • Responsive webdesign, waarbij de webshop zichzelf continue aanpast naar de grote van het scherm. Een responsive webdesign is over het algemeen meer werk, maar ook direct geschikt voor mobiel en tablet. Uw webshop is dus altijd goed zichtbaar, op elk mogelijk apparaat.


De website wordt volledig naar uw wensen ontworpen en wij doen dit in vier fases:

  1. Brainstormfase, iedereen heeft een ander beeld over hoe haar of zijn webshop eruit zou moeten zien. Deze beelden worden besproken en vastgelegd.
  2. Ontwerpfase, wij nemen uw ideeen voor de webshop mee en maken hiervoor een ontwerp. Met twee feedbackrondes komen wij normaliter tot een afgerond ontwerp.
  3. Implementeerfase, wij installeren het gewenste CMS, bij een webshop is dit echter alleen Magento, en implementeren het ontwerp van fase 2 als thema in de webshop. 
  4. Afrondfase, wij installeren extra modules en plaatsen indien gewenst content. Als laatste dragen wij zorg voor het SEO ready maken van uw webshop. 

container-verkoop    fieldpro    vgtrading