Webdesign in Enschede heeft Weblogics voor o.a. de volgende bedrijven uitgevoerd:

  • MondialPack; MondialPack is producent en verpakker van uw voedingssupplementen in Enschede en rest van Nederland.
  • InPharmaTrading; InPharmaTrading is een bedrijf dat gefocussed is op het distributeren van pharmaceutische machines.
  • Anda Beheer; een BV Holding.


De meest recente webdesign dat Weblogics heeft opgeleverd is het project van MondialPack. Deze bevat alle nieuwe snufjes die een website kan en wellicht moet hebben. De website heeft een responsive webdesign en het bedrijf uit Enschede heeft ook een bedrijfsvideo geplaatst. De website bestaat uit vier talen en deze aantal talen is vrij eenvoudig uit te breiden. De achtergrondfoto optie is tegenwoordig helemaal hip bij designers. Deze is per pagina in te stellen. Ook is deze website SEO ready, wat betekend dat ze met een paar links vrij hoog in Google kunnen verschijnen.

InPharmaTrading is niet door Weblogics ontworpen, enkel ontwikkeld. De klant had een bepaald beeld bij zijn website en zocht iemand die zijn ontwerp naar een template van Joomla! kon omzetten. Dit hebben wij graag voor InPharmaTrading in Enschede uitgevoerd. Het webdesign is dus enkel omgezet door Weblogics.


Waar InPharmaTrading gebruik maakt van Joomla! heeft MondialPack gebruik gemaakt van de nieuwste Wordpress versie. Voor het webdesign van deze bedrijven uit Enschede maakt het weinig verschil, wij kunnen elk ontwerp perfect implementeren in zowel Joomla!, Wordpress als webshopssysteem Magento.

Is uw bedrijf gevestigd op de Grote Markt of juist in Glanenburg? Het maakt voor ons niet uit, wij komen graag naar u toe voor een kennismaking. Wij kunnen aan uw verwachtingen wat betreft webdesign en ontwikkeling zeer zeker voldoen. Net als bij de huidige klanten zijn wij uw partner voor een langdurige samenwerking waar beide partijen zeer tevreden zijn. Dat is ons doel als wij Webdesign uitvoeren in Enschede, we hopen u ook als klant te mogen begroeten.

Weblogics: Visseringstraat 53 in Amsterdam