Weidevenne, Koemarkt, Neck, Purmerend Noord. Wat hebben bedrijven en individuen in deze omgevingen in Purmerend gemeen? Dat ze allemaal een perfect webdesign kunnen krijgen bij Weblogics. Weblogics realiseert webdesign in Purmerend en omgevingen. Enkele bedrijven gingen u voor:

  • Restaurant Gachita;Gachita is een Zuid-Amerikaans Grill Restaurant in het gezellige centrum van Purmerend. Wij serveren kwaliteitsrundvlees afkomstig uit ArgentiniĆ«. Dat doen wij sinds september 1992. Hier geniet u van tintelende gerechten en een goed glas wijn in een gemoedelijke warme sfeer.
  • Purmerendse Machinehandel; Levert tuinproducten, schaatsen en skeelers in de regio Purmerend.
  • Aryk Antiekhandel; kan antieke producten voor u realiseren. 


De bovenstaande bedrijven zijn allen zeer verschillende websites. Zo is de drukbezochte website van Restaurant Gachita een zogenaam responsive onepage website. Alles staat op een gemakkelijke manier op 1 pagina geplaatst. De eigenaar kan eenvoudig zijn content aanpassen en de bezoeker heeft een prettig en duidelijk gevoel na het bezoeken van de website. Precies wat Gachita wilt hebben, want dat stralen ze in hun restaurant ook uit.

De Purmerendse Machinehandel is een webshop voor skeelers, tuinproducten en schaatsen in de regio Purmerend. Magento is voor deze webshop gebruikt en dus kan de Purmerendsche Machinehandel zelf bepalen hoe groot ze hun webshop willen hebben. Magento is ook geschikt voor webshops van de grootte bol.com, vrij intensief dus. Maar ook de kleinere bedrijven kunnen deze webshop zeer eenvoudig gebruiken.


Aryk Antiekhandel laat haar producten zien op het internet, het is geen webshop en ook geen standaard website. Aryk laat haar producten zien op een webshop manier, zonder dat er besteld kan worden. Dit kan in direct contact met de verkoper. Dit contact komt natuurlijk tot stand door de website.


Naast de webshop Magento, die we hierboven besproken hebben, kan Weblogics voor u webdesign in Purmerend maken door middel van Wordpress en Joomla! Wordpress is meer een blogsysteem en ideaal voor websites met veel nieuws, Joomla! is voornamelijk eenvoudig voor de grote statische websites met veel pagina's. Weblogics maakt geen onderscheid, elk ontwerp is implementeerbaar in zowel Joomla!, Wordpress als Magento.

Weblogics: Visseringstraat 53 in Amsterdam